loading

Woonzorg Nederland merkvideo

Category

Art Direction, Branding, Concept, Copy, Video

Client

Woonzorg Nederland

Link

Website

Woonzorg Nederland geeft kleur aan wonen voor senioren

Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie voor senioren. Actief in 170 gemeenten met 43.000 wooneenheden in bezit. Daarvan worden 30.000 verhuurt aan particulieren en 13.000 aan verzorgings- en verpleeghuizen.

Een enorme verscheidenheid aan mensen, qua achtergrond, inkomenspositie en vitaliteit. En zoveel mensen, zoveel wensen…Woonzorg heeft als doel dat iedereen betaalbaar en prettig thuis kan wonen.

Met een stevige ambitie om de ouderenhuisvesting in Nederland op een hoger plan te brengen werkt Woonzorg Nederland samen met huurders en partners in wonen, zorg en dienstverlening.

Persoonlijke aandacht voor alle klanten, samenwerkingen in de wijk en innovatie staan daarbij voorop. Zo draagt Woonzorg Nederland eraan bij dat huurders zo lang mogelijk op zichzelf kunnen blijven wonen, ook als zij meer zorg nodig hebben.

Woongeluk

Woonzorg Nederland vindt dat iedereen recht heeft op ‘woongeluk’ en dat je als huurder zelf mag bepalen hoe je daar invulling aan geeft.

In de video laten we zien en voelen hoe échte huurders samen met Woonzorg Nederland ‘woongeluk’ creëren.

We verbinden verschillende leefstijlen (met geen, weinig of meer zorgbehoefte) aan de verschillende woonvormen en eigentijdse leefgemeenschappen die Woonzorg Nederland ontwikkeld speciaal voor senioren.

Voice over

“Wat je manier van leven ook is. En hoeveel zorg je ook nodig hebt. Je wilt een woning die daarbij past. Een huis dat met aandacht voor de aarde is gemaakt. Ook een beetje betaalbaar graag. Hier, bij Woonzorg Nederland, vind je deze woningen.

Woningen die helemaal van nu zijn, maar wel ouderwets gezellig. Waar je anderen ontmoet, en waar de juiste zorg nooit ver weg is. Duurzaam gebouwd en klaar voor de toekomst. Waar fijn wonen voor iedereen bereikbaar is. Zoals het hoort.

Met elkaar woongeluk creëren. Dat lukt met de mensen van Woonzorg Nederland. Samen geven we kleur aan wonen voor senioren.”