loading

Woonzorg Nederland employer branding

Woonzorg Nederland als sterk werkgeversmerk

Samen met team HR en communicatie maakt DEARDAN&Friends van Woonzorg Nederland een sterk werkgeversmerk.

Op basis van effectief drijfveer onderzoek met medewerkers en potentiële kandidaten konden we goed onderbouwd het strategisch fundament leggen voor de positionering van WZN als werkgeversmerk.

De uitkomst van het onderzoek bepaalde de onderscheidende invulling van de 5 waarden die een sterk werkgeversmerk maken: missie, loopbaan, welzijn, salaris en secundaire voorwaarden.

Werk met betekenis

Het mooiste werk is betekenisvol werk, dat ervaar je bij Woonzorg Nederland.

Maak het verschil met aantrekkelijke woonoplossingen voor senioren, vandaag en voor de toekomst.

Samen met collega’s en partners bundel je jouw innovatiekracht en vakmanschap tot resultaten die het leven van senioren kleur geven.

Dat is waar onze vooruitstrevende en open werkcultuur jou toe in staat stelt.

Woonzorg Nederland – zo mooi kan betekenisvol werk zijn.

Concept

In alle employer branding en communicatie leggen we de focus op werken met betekenis. We laten potentiële kandidaten op een inspirerende manier zien hoe de mensen van Woonzorg Nederland met hun unieke talenten concreet invulling geven aan deze missie.

De campagnesite woonzorg.nl/werken-bij is opgebouwd en vormgegeven als een fictief appartementencomplex van WZN. De site is modulair en kan makkelijk worden aangepast door nieuwe ‘bewoners’ met een eigen verhaal toe te voegen om in te spelen op de laatste ontwikkelingen binnen de snel veranderende arbeidsmarkt.

Via de persona’s in het complex (échte collega’s, huurders, zakelijke klanten en partners) kunnen bezoekers WZN op een persoonlijke manier beter leren kennen. De verhalen van de mensen achter de foto’s brengen WZN als werkgeversmerk tot leven.

Deze eerste (MVP) versie van de woonzorg.nl/werken-bij site zal binnenkort worden uitgebreid met een test en videofunctionaliteit om WZN nog beter te leren kennen.