loading

         

SBCM WERK-portal.nl

Category

Campaign, Video

Client

SBCM

About

Op WERK-portal.nl vind je gratis online programma’s die mensen helpen bij het zoeken naar werk en mensen ondersteunen om lekker aan het werk te blijven.

Met de campagne ‘WERKT. Ook voor jou’ willen we de WERK-portal.nl als professionele ontwikkeltool onder de aandacht brengen bij werkgevers en werknemers.

In een serie van 6 korte video’s praten we over relevante onderwerpen vanuit het perspectief van de werkgever en de werknemer. De campagne is zo opgebouwd dat kijkers kunnen switchen tussen de verschillende persona’s en een onderwerp van verschillende kanten kunnen bekijken.

Concept

In de video’s koppelen we vraag aan antwoord en laten we zien hoe werkgevers en werknemers de WERK-portal.nl als tool kunnen inzetten om gemotiveerd te blijven op de werkvloer.

De serie laat zien dat werkgevers en werknemers ook veel van elkaar kunnen leren. Daarom zijn werkgever en werknemer altijd samen in beeld.

Result

De WERK-portal.nl werkt voor iedereen en de campagne maakt het mogelijk om de inhoud van de portal in een nieuw daglicht onder de aandacht te brengen bij werkgevers en werknemers.