loading

Syntrus | Achmea Beleggen met betekenis

Category

Video

About

Syntrus Achmea kiest voor duurzame investeringen met financieel én maatschappelijk rendement. 
Daarmee werken zij voor stakeholders aan een gezonde financiële basis 
en een aantrekkelijke leefomgeving. Nu, straks en later.

Voor deze opdracht vertaalden we het vernieuwde duurzaamheidsbeleid (ESG) van Syntrus Achmea voor interne en externe stakeholders op een inspirerende manier in tekst en bewegend beeld. De video laat op een creatieve manier zien hoe vermogensbeheer bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Emotion

We hebben een heldere animatiestijl ontwikkeld waarin de menselijke maat centraal staat. Als decor hebben we onze eigen interpretatie gemaakt van de duurzame stad van de toekomst.

In korte video’s wordt de muziek vaak onderschat maar muziek is pure emotie. Het is ons gelukt de opdrachtgever ervan te overtuigen dat we door beeld en geluid goed te combineren de boodschap met impact kunnen laten landen bij de doelgroep.

Copy

Wij zijn Syntrus Achmea en wij investeren voor onze klanten in vastgoed en hypotheken. 
We kijken vooruit én beleggen met betekenis.

Inderdaad: beleggen met betekenis. Investeren in duurzaam vastgoed en hypotheken zien wij als dé manier om op lange termijn een hoger rendement voor onze klanten te realiseren én bij te dragen aan een aantrekkelijke leefomgeving. Ons ESG-beleid is een belangrijk onderdeel van onze strategie. Het betekent dat we beleggen met respect voor het milieu, mens en maatschappij op basis van transparante kaders.

Samen met onze stakeholders werken we zo aan een duurzame toekomst. Voor beleggers willen we de beste investment manager van Nederland zijn. En onze ambitie gaat verder! We willen voor onze medewerkers ook de beste werkgever zijn. Alleen samen kunnen we onze klanten aantrekkelijk en duurzaam vastgoed en hypotheken aanbieden.

In ons ESG-beleid hebben , voor de periode tot 2030, 4 thema’s geformuleerd.

1. We investeren in de wereld van morgen. In 2030 is bijvoorbeeld onze hele organisatie CO2 neutraal.

2. We optimaliseren onze dienstverlening en producten. We richten ons daarbij op het verbeteren van de leefkwaliteit en het stimuleren van sociale interactie.

3. We blijven de relaties met onze stakeholders intensiveren. Het bewijs? Hogere tevredenheid van beleggers, medewerkers, huurders en intermediairs.

4. We investeren in innovatie. Zo blijven de beleggingen waardevast en aantrekkelijk. Nu en in de toekomst!
Dit is voor ons beleggen met betekenis.

Doet u mee? Ga naar syntrusachmea.nl en kijk wat u vandaag kunt doen voor uw beleggingen van morgen.