loading

qlinker.nl

Category

Branding

Client

qlinker

Link

Website

About

Hey Google, hoe heet de woningcorporatie van de toekomst?

Mitros (de grootste woningcorporatie van Utrecht) is gestart met een nieuw online platform om huren voor iedereen makkelijker te maken. De nieuwe digitale woningcorporatie heet qlinker.

Samen met bedenkers en oprichters Daniëlle Koeken en Ergin Borova hebben we de positionering bepaald, de naam ‘qlinker’ bedacht en de complete branding uitgedacht, gemaakt en geregisseerd.

Vanaf het begin was co-creatie essentieel voor de ontwikkeling van de nieuwe digitale woningcorporatie. Dit komt daarom duidelijk terug in de merknaam. qlinkers kunnen niet zonder medeqlinkers!

Concept

De wereld om ons heen verandert snel. De digitalisering groeit exponentieel en maakt deel uit van ons dagelijks leven. qlinker is daarom niet alleen een merk maar ook een digitaal platform dat met de hulp van andere woningcorporties kan uitgroeien tot de nieuwe standaard in klantervaring.

qlinker zal huurders via een conversational interface helpen met verschillende vragen. Van het vinden van een woning tot het oplossen van een lekkage (bekijk de demo op qlinker.nl).

De chatbot (q) is een belangrijk onderdeel van de qlinker-app. Met q legt qlinker de focus op slimme innovaties om het huurproces voor de huurder nog makkelijker te maken.

Result

qlinker is een merk van nu en een richtinggever voor de toekomst.

qlinker, dat klikt goed!

Friends

Special thanks to Oscar van Geesbergen en Jolanda Slot.