loading

OPEN DEUREN L!VE met Karin Bloemen

Open Deuren L!VE

Met de voorstelling Open Deuren L!VE trapt Pleegzorg Nederland de Week van de Pleegzorg 2020 af.

Tijdens de Week van de Pleegzorg zetten pleegzorgorganisaties en gemeenten het belang van pleegouderschap op de kaart omdat er in Nederland ieder jaar 3.500 nieuwe pleegouders nodig zijn om ieder kind zo thuis mogelijk op te laten groeien.

Open Deuren L!VE* is een voorstelling naar een idee van DEARDAN&Friends. Het is onze eerste grote theaterproductie in samenwerking met Theatergroep Mangrove en Karin Bloemen.

“Ontroerende momenten, pittige uitdagingen maar ook bijzonder alledaags.”

Tijdens de voorstelling nemen we een duik in de wereld van pleegzorg en laten we bezoekers op een bijzondere manier zien en voelen wat pleegouderschap betekent voor kinderen, ouders en pleegouders.

Speciale gast Karin Bloemen trapt als ambassadeur en ervaringsdeskundige de voorstelling af met een openhartig verhaal en een dringende oproep. Tijdens de live Q&A aan het eind van de voorstelling praten we door met Karin, pleegouders en ex-pleegkinderen over hun persoonlijke ervaringen en kunnen mensen thuis en in het publiek real-time vragen stellen via de chat.

*Open Deuren L!VE is tijdens COVID-19 coronaproof gemaakt voor een beperkt aantal mensen in het publiek en als livestream.