loading

       

Mitros Regelhetsnel.nl

Category

Campaign, Video

Client

Mitros

About

Bij Mitros kun je als huurder veel zaken voor je woning zelf online regelen. Om huurders te stimuleren gebruik te maken van de online dienstverlening van Mitros maakten we 5 sympathieke animatievideo’s rond het thema ‘Regel het snel op Mitros.nl’. Iedere video behandelt een ander onderwerp. Later dit jaar wordt de campagne verder uitgerold op banners, busjes en als positieve reminder in de directe omgeving van woningcomplexen.

Concept

Eén van de uitgangspunten voor de ‘Regel het snel’ campagne is dat alle content gemak moet uitstralen. Daarnaast willen we niemand uit de diverse (huurders)doelgroep buitensluiten en huurders op een persoonlijke manier aanspreken.

Het concept met de handjes maakt dit op een originele manier mogelijk. De ‘hand’-gemaakte tekenstijl geeft de video’s een persoonlijk karakter en zorgt ervoor dat iedereen zich met de content kan identificeren. Wat de video’s extra leuk maakt, is dat de kijker als rode draad (dwars door de 5 video’s) de grappige avonturen kan volgen van 2 smoorverliefde huisdieren.

Result

Om de 14 dagen wordt er vanuit Mitros naar alle huurders een activerende nieuwsbrief met een nieuwe campagnevideo verstuurd. Huurders worden op deze manier aangemoedigd om huurzaken te regelen op Mitros.nl.

De landingpage die speciaal voor de campagne is ontwikkeld zet alle voordelen nog eens duidelijk op een rijtje. Online je huurzaken regelen is vanaf nu een fluitje van een cent!