loading

Jeugdformaat Inspiratietheater 2019

Category

Campaign

Client

Jeugdformaat

About

Eén keer per jaar komen alle medewerkers en zorgprofessionals van Jeugdformaat samen tijdens het inspiratiefestival om elkaar in een informele setting te ontmoeten en insights te delen. Voor de interne communicatie rondom het festival is de branding ieder jaar een belangrijk onderdeel. De look & feel van het festival moet aansluiten bij het thema en de locatie. Dit jaar was het thema ‘inspiratietheater 2020’ en vond het festival plaats in het Zuiderstrand theater in Den Haag.

Concept

Het logo van het inspiratietheater is een grafische vertaling van een vuurtoren. Een vuurtoren is passend bij de strandlocatie en schijnt licht op de weg naar 2020. Voor de beeldtaal hebben we een serie bijzondere theateraffiches gemaakt met de medewerkers van Jeugdformaat. De medewerkers hebben hun blik op de toekomst. De twee portretten die samen 1 beeld vormen, laten persoonlijke ontwikkeling en groei zien.

Result

2019 was het best bezochte festival van de afgelopen 3 jaar.

“Zag fraaie posters van jullie medewerkers bij binnenkomst. Kreeg er even kippenvel van. Super gaaf!” – Nelleke Hillhorst (Strategisch adviseur William Schrikker Pleegzorg)

Friends

Photography and image manipulation by Chris & Mischa Bonis.