loading

Huispoezen & buitenkatten door Ergin Borova

Huispoezen & buitenkatten door Ergin Borova

Huispoezen & buitenkatten wordt steeds vaker ontdekt als inspirerend leesvoer voor woningcorporaties. Exact één jaar na de lancering haalt het boek de Top 10 op Managementboek.nl.

Ergin Borova schreef het boek met liefde en passie voor corporatiemedewerkers en voor de huurders die zijn aangewezen op de woningcorporaties.

Voor de vormgeving van het boek kregen we van Ergin carte blanche wat leidde tot een van de meest opvallende boeken in de Top 10 van Managementboek.nl. Het vierkante formaat en niet alleen de roze cover maar ook het roze binnenwerk ondersteunen en versterken de eigenzinnige kijk van Ergin op de woningcorporatiesector.

Ergin Borova: “Mijn doel was om een inspirerend boek te schrijven met korte aansprekende en herkenbare verhalen. Een boek dat makkelijk te lezen is, er goed uitziet en aanzet tot actie. De visuele vormgeving van het boek maakt integraal deel uit van het hele project. Danny – de ontwerper van het boek – had een carte blanche gekregen! Kom maar met iets moois was de opdracht. Ik moest eerst ontzettend wennen aan de kleur en de vormgeving. Maar vrij snel was ik om. De door Danny gekozen vorm deed recht aan de inhoud. Kleurrijk, speels, origineel en vol lef. In de Top 10 lijst van Managementboek.nl is dit boek een eyecatcher ook door de vormgeving.”

DEARDAN: “We wilden een speels ontwerp maken dat zou opvallen in een corporate omgeving en mensen als een magneet zou aantrekken. Dus was het bye bye corporate grey en werd het think pink met een mooie lay-out, verrassende visuals en vooral veel huispoezen en buitenkatten natuurlijk.”

Recensies

Managementboek.nl door Arvid Buit

Geen beter begin dan een aandoenlijke foto van een ‘huispoes’ op de opvallend roze cover van dit boek. In dit zeer modern en jeugdig vormgegeven werk, duidt auteur Borova onder meer de kenmerkende problematiek in de wereld van Woningbouwverenigingen. Borova komt uit de wereld van de Woningbouw, maar is ook in het gelukkig bezit van een eigenzinnige (en ietwat eigenwijze?) geest. Zijn aanstekelijke verhalen zijn gebundeld zonder daar persé een statement mee te willen maken. Hij wil vooral aanzetten tot actie, zo duidt de subtitel.

Bol.com ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Een makkelijk lezend en mooi vormgegeven boek met inspirerende en vaak herkenbare verhalen. Ergin Borova neemt je op een persoonlijke manier mee via een veertigtal verhalen. Hij spiegelt, daagt je uit om te denken in oplossingen en zet aan tot actie. Gewoon ‘doen!’ Mooie metaforen. Ik las het in één keer uit, maar de opzet maakt dat je het in eigen tempo en volgorde kunt lezen.