loading

FORSveilig.nl

Category

Branding

Client

FORS

Link

Website

About

FORS is verantwoordelijk voor de beveiliging van bekende Rotterdamse objecten, festivals en events. FORS is de vriendelijke kracht in beveiliging.

Concept

Ogen in je achterhoofd?!?

De fotografie op iconische locaties, de stoere (beeld)taal en het kleurgebruik maken van FORS een merk waar je als échte Rotterdammer natuurlijk gelijk verliefd op wordt.

FORS breekt met tradities binnen de beveiligingsbranche en laat niet de stereotype ‘men in black’ zien, maar professionals met hart voor de stad.

Omdat we niet van half werk houden, hebben we ook de website aangepakt. Check it out op forsveilig.nl en ‘may the FORS be with you’. #sorrynotsorry (we konden het niet laten…)

Result

FORS is een onderscheidend merk geworden in een competitieve sector. De nieuwe merkstrategie maakt FORS een aantrekkelijke partner voor instellingen en organisaties die opereren in de culturele sector van Rotterdam.

Friends

Photography by Chris Bonis. Artwork by Doodkonijn. Original logo design by Léon Kranenburg. Photography Pleinbios: Fleur Beerthuis. Special thanks to Pascale Deltenre and the FORS crew.