loading


CARPOOL KARAOKE met Jandino

Concept

Acteur, presentator, comedian en bekende Rotterdammer Jandino Asporaat geeft als chauffeur én interviewer plankgas voor pleegzorg.

Met een carpool karaoke als gespreksstarter gaat Jandino tijdens de rit een raak gesprek aan met pleegkinderen van verschillende leeftijden.

Deze serie is onderdeel van de pleegzorg campagne in regio Rotterdam-Rijnmond en verschijnt op YouTube.

Pleegzorg Rijnmond wil met de video’s op een aansprekende manier laten zien en voelen hoe het écht is om op te groeien in een pleeggezin.

Carpool karaoke als gespreksstarter

Samen met zussen Michella & Mary en pleegbroers Jouke & Levi rijdt Jandino kriskras door de regio in de carpool karaoke mobiel van Pleegzorg Rijnmond.

Benieuwd hoe het is om in 2 verschillende gezinnen zonder je ouders en je eigen zus op te groeien of er ineens een broer…of een hele familie bij te krijgen? Dit is carpool karaoke Dino stijl!

Jandino geeft gas!

Voor Jandino zijn de verhalen van de pleegkinderen herkenbaar. Zijn eigen jeugd was namelijk ook niet altijd even rooskleurig.

“Mijn moeder kreeg een zenuwinzinking, waardoor ze even niet meer voor ons kon zorgen. Mijn jongste broer van 1,5 ging naar een pleeggezin, maar voor mij was er geen plek. Daarom belandde ik in een jeugdinternaat. Wat ik daar heb gezien en meegemaakt, is verschrikkelijk. Elk kind heeft recht op een veilig thuis, ook als je ouders dat even niet kunnen bieden. Daarom zijn pleeggezinnen zo belangrijk.”