loading

 

ASD Scholingsfonds Defensie

Category

Campaign, Video

Client

ASD

About

D.I.Y staat voor ‘Duurzaam-It-Yourself’. In deze serie voor ASD Scholingsfonds Defensie nemen we een kijkje achter de schermen bij Defensie en laten we zien wat je als medewerker bij Defensie zelf kan doen op het gebied van verbetering rond employability, vitaliteit en werkvermogen.

De D.I.Y. serie is bedoeld om eenheden te inspireren en te motiveren om zelf in actie te komen en dit vervolgens te delen met collega’s binnen de landmacht, luchtmacht en de marine.

Concept

Empowerment is een krachtig en activerend sturingsmiddel. Met de initiatiefnemers in de hoofdrol hebben we dit gevoel in beeld omgezet door de hoofdrolspelers letterlijk te laten D.I.Y-en. Gewapend met een kwast en een blik zwarte verf brengen ze de belangrijkste thema’s van hun project duidelijk onder de aandacht. Dit levert visueel een stoere ‘Do-It-Yourself’ stijl op die goed aansluit bij de doelstelling van het project en de doelgroep.

Result

De serie inspireert en motiveert eenheden bij Defensie om zelf aan de slag te gaan met de subsidie die het ASD Scholingsfonds Defensie beschikbaar stelt. Dit heeft geresulteerd in een aantal duurzame projecten die aantoonbaar zorgen voor hechtere teams en minder uitval.